Ajuntament de Flix

Avui dilluns 17 de juny, a Ca Don Ventura, a les 18 h, dins del programa de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, s’impartirà la conferència “Emili Fontbona, l’escultor que va iniciar Pablo Picasso. Picasso a l’escultura”, a càrrec de Núria Gil Duran, doctora en Història de l’Art i docent de Didàctica de les Ciències Socials, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV. En finalitzar, es farà l’acte de cloenda del curs 2023-023, amb la participació del director del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Francesc Xavier Farré Albendea; el batlle de l’Ajuntament de Flix, Francesc Barbero Escrivà; i la regidora d’Educació, Laia Gómez Aran. Durant l’acte, es farà el lliurament dels certificats d’assistència a les persones que han participat al curs.

Nova data per a la conferència suspesa el dia 3 de juny

Com es recordarà, la conferència que s’havia de dur a terme el passat 3 de juny, “La llengua col·loquial a de la televisió”, de Mònica Montserrat Grau, es va haver de suspendre a causa d’una avaria elèctrica a les instal·lacions municipals. La citada conferència s’ha reprogramat per al proper dia 27 de juny, dijous, igualment a Ca Don Ventura i a les 18 h.

Sortida cultural a Vilanova i la Geltrú

El passat dia 11 de juny es tingué lloc la sortida cultural, que en aquesta ocasió es realitzà a Vilanova i la Geltrú. Es va visitar el Museu del Ferrocarril de Catalunya i seguidament es feu una visita guiada pel centre del municipi. A la sortida cultural hi participaren 28 persones.

Els participants a la sortida cultural a Vilanova i la Geltrú, davant de l’accés del Museu del Ferrocarril de Catalunya.