Ajuntament de Flix

El dissabte 8 de juny s’obriran al públic les piscines municipals en una primera jornada gratuïta per a tothom. L’horari d’obertura del 8 al 23 de juny serà d’11 a 20 h; del 24 de juny al 18 d’agost, de 10 a 20 h; i del 19 d’agost al 8 de setembre, d’11 a 19 h.

Venda d’abonaments

A partir del dijous, 6 de juny, ja es podran adquirir els abonaments per aquesta temporada d’estiu a les oficines municipals, així com els abonaments P10, que donen opció a 10 entrades al llarg d’aquesta temporada. El preu dels diversos abonaments serà el següent:

  • De 9 a 15 anys: 29 euros
  • De 16 a 26 anys i majors de 65 anys: 32 euros
  • De 27 a 64 anys: 41 euros
  • Familiar: 85 euros (inclou 3 membres) + 10 euros per cada membre extra
  • P-10 (abonament 10 entrades): 22 euros

Pel que fa al preu de l’entrada diària, serà de 2,5 euros per a les persones de 9 a 15 anys; 3 euros de 16 a 26 anys i majors de 65 anys; i de 4 euros per a les persones de 27 a 64 anys. Els menors de 9 anys en tots els conceptes, tindran entrada gratuïta.

També cal tindre en compte que per tal d’obtenir l’abonament familiar, serà requisit que almenys un membre de la família estigui empadronat al municipi. La vinculació familiar s’haurà d’acreditar mitjançant l’empadronament o el Llibre de Família.

Les persones que obtinguin l’abonament hauran d’acreditar la seua identitat mitjançant el DNI cada cop que s’accedeixi a les instal·lacions.

Per altra banda, cal tenir en compte que per poder accedir, els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats  sempre d’un adult.

Refugi climàtic

Durant els períodes d’estiu en què s’activi el PROCICAT per onada de calor, les piscines municipals seran refugi climàtic, per la qual cosa l’entrada a les instal·lacions i el servei d’autobús per accedir-hi seran gratuïts.