Ajuntament de Flix

L’Institut de Flix aposta des de fa anys pels cicles formatius, ja que són una manera efectiva d’accedir tan al món laboral com a estudis superiors. A més a més, en aquest últim cas, representen un pont de llançament ideal per després accedir a una carrera universitària, ja que s’assoleix la practicitat que en un grau universitari no està tan present i permet convalidar molts crèdits de la totalitat del grau.

L’Institut de Flix compta amb una oferta formativa que inclou els Graus Mitjans de Gestió Administrativa i de Manteniment Electromecànic i els Graus Superiors de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats i el que ara se suma: el CFGS en Energies Renovables.

El curs 2023-2024, l’Institut de Flix oferirà de manera exclusiva a les Terres de  l’Ebre el CFGS en Energies Renovables, un cicle formatiu de nova creació que està en sintonia amb les directrius europees de disminuir la dependència dels combustibles fòssils. Així doncs, davant la creixent oferta laboral en el camp de les energies renovables i la futura previsió d’augment d’aquestes energies al territori, el centre veu la incorporació d’aquest nou cicle com una oportunitat que ofereix a la gent poder fixar-se al territori. Una oportunitat de futur.

El període de preinscripció als cicles formatius de grau superior serà del 26 de maig a l’1 de juny i s’haurà de realitzar telemàticament. Les persones interessades poden contactar amb l’Institut de Flix per rebre més informació.