Ajuntament de Flix

Dissabte passat 18 de març, la flixanca Ada Gasca Calvo es proclamà campiona de Catalunya de kick-boxing (modalitat kick light) i en la categoria sènior femení, en el Campionat de Catalunya Tatami Sport. El campionat tingué lloc al pavelló del Poliesportiu Sa-Fa, de Gavà.

Aquest nou èxit se suma a una trajectòria de medalles i podis assolits anteriorment en aquesta modalitat esportiva.

Campiona de Catalunya de tennis sènior femení

Ada Gasca Calvo, però, també conrea de forma destacada altres esports. El passat mes de setembre de 2022 es proclamà campiona de Catalunya en la categoria +30 individual femení, en el Campionat de Catalunya Sènior Femení de tennis. El campionat se celebrà a Platja d’Aro entre l’1 i el 4 de setembre.

Val a dir, a més, que Ada Gasca és prou coneguda a la nostra població pela seu vessant professional musical, on ha participat i col·laborat en diverses i destacades ocasions com a pianista en concerts organitzats per l’Escola Municipal de Música i l’Orfeó de Flix.

Ada Gasca, amb la medalla i diploma assolits en el Campionat de Catalunya Tatami Sport.

Amb el trofeu de tennis assolit el passat mes de setembre.
(Font de les fotografies: perfil de Facebook d’Ada Gasca Calvo)