Ajuntament de Flix

El passat 11 de març va tenir lloc a Sabadell el Campioat de Catalunya d’Atletisme sub 16 en pista coberta. Dos atletes de Flix, Àxel Zarranz Partal i Júlia Tarragó Llauradó van assolir podis en les seues respectives categories.

Àxel quedà en primer lloc en la prova de 3.000 metres. Per la seua banda, Júlia assolí el bronze en 300 metres llisos.

Aquest medaller representa un nou èxit personal per a tots dos esportistes que afegeixen en la seua brillant trajectòria que ha portat que en més d’una ocasió hagin estat entre els esportistes locals homenatjats en els actes de reconeixements esportius organitzats per l’Ajuntament de Flix.

Àxel Zarranz, sisè en un campionat estatal

Al marge, diumenge passat 19 de març, Àxel Zarranz Partal va participar a Pamplona en el Campionat d’Espanya de Cross per a Federacions Sub 16-18, on quedà en sisena posició, un molt bon resultat tractant-se d’una competició estatal. A més, estava integrat dins l’equip sub 16 masculí, integrat a la selecció catalana que participà en el campionat, equip que assolí la medalla d’or.

Àxel Zarranz Paral -al centre de la imatge- al podi, amb la medalla d’or.
(Fotografia: Facebook del Club Atlètic Xafatolls)

Júlia Tarragó Llauradó -a la dreta- amb la medalla de bronze, posant amb la resta de guardonades.
(Fotografia facilitada per M. Llauradó)