Vera Talarn durant el seu discurs d’agraïment pel guardó de la IV Nit de la Comunicació

Ajuntament de Flix

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del col·legi de Periodistes va celebrar el passat divendres, 20 de gener, un dels seus actes més importants, la IV Nit de la Comunicació. Un festa anual de periodistes i per a periodistes que serveix per a reconèixer la trajectòria de professionals del sector de la comunicació que han treballat a diferents mitjans a l’Ebre.

Enguany, entre els vuit guardonats, va rebre reconeixement la veu radiofònica flixanca Vera Talarn Sanjuan pels trenta-nou anys de professió a Ràdio Flix com a cap dels serveis informatius, els vint anys de corresponsal a Catalunya Ràdio i deu anys de secretària de redacció de la revista local, La Veu de Flix.

Guardonada per la seua trajectòria professional, 39 anys de professió a Ràdio Flix i 20 anys de corresponsal a Catalunya Ràdio. Cap del serveis informatius de radio Flix, 10 anys secretaria de redacció de la revista local, la Veu de Flix, postgrau de periodisme de proximitat de la Universitat de Barcelona.

Juntament amb la periodista flixanca, van ser guardonats Lluïsa Bertomeu, Josep Garriga, Karmele Marchante, els germans Ramon i Emèlia Miravall, Josep Parrot, Pepe Rodríguez i Manel Ramon. A més a més, en aquesta quarta edició també es va lliure per primer cop el Premi Talent a la periodista rapitenca Joanna Pardos.

Durant l’acte també es va donar la benvinguda als vuit col·legiats ebrencs del darrer any, i va finalitzar amb un sopar de germanor en un conegut hotel de Tortosa.

Vera Talarn amb els peridoistes també guardonats Pepe Rodríguez i Josep Garriga i amb el president de la Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes