Visita a les dependències del Club Nàutic Flix al Riu de Baix.

Ajuntament de Flix

Ahir dilluns 1 d’agost, al migdia, el cap de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Lluís Barberà Carceller, efectuà una visita a Flix.

Durant la breu estada a la població, primer fou rebut a les dependències municipals, on mantingué una reunió amb el batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà; el tinent de batlle i regidor d’Esports, Caco Casals Rodes; i la regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Norma Pujol Farré. A continuació visità algunes instal·lacions esportives de Flix.

Reunió a la Sala de Plens.

Primer, acompanyat pels representants municipals, es desplaçà a la zona de l’embarcador del Riu de Baix, on foren rebuts per la presidenta del Club Nàutic Flix, Abigail Bertran López de los Mozos, i el coordinador tècnic del club, Oscar Grañena Monclús. Es visitaren les dependències del CN Flix i també, Joan Lluís Barberà, exposà el projecte de la representació territorial en relació amb la navegació i la pràctica esportiva al riu Ebre per les escoles del territori que començarà el proper curs. Seguidament, es va anar a l’edifici de l’antic escorxador, cedit recentment al CN Flix per l’Ajuntament, on el club esportiu establirà la nova seu.

Durant l’exposició dels projecte en relació a la navegació i els esports fluvials.

Magatzem a les noves dependències del CN Flix a l’antic escorxador.
Sala de l’antic escorxador on s’ubicarà el gimnàs del CN Flix.

Joan Lluís Barberà feu menció d’aquesta visita a Flix en el seu perfil de Twitter: