Ajuntament de Flix
El passat dimecres 27 de juliol a les set de la tarda, es va reunir el jurat qualificador del Concurs de la portada del programa de la Festa Major 2022 format per Helena Blanch Pérez, Anna Méndez Prunera i Maria Pena Costa. Després de les oportunes deliberacions, van determinar que les obres guanyadores amb els tres primers premis de cada modalitat són les següents:

Modalitat adult

  • 1r Premi, “Rauxa i disbauxa”, de Mario Mur De Prada
  • 2n Premi, “Malba”, de Lydia Beltri Bagès
  • 3r Premis, “Lo cor de la festa”, d’Oscar Navarro Navarro

Modalitat infantil

  • 1r Premi, “Tornem a xalar”, de Anna Armora Daura

Pel que fa als premis, els tres guanyadors de cada modalitat rebran un trofeu. Al marge, els guardonats de la modalitat adult rebran vals de compra per bescanviar als establiments comercials de Flix adherits a la campanya “Compra a Flix”, per valor de 220 euros (1r premi), 120 euros (2n premi) i 60 euros (3r premi).
L’acte de lliurament dels premis serà el dia 14 d’agost, juntament amb el Premi de Narrativa Curta i Poesia Vila de Flix i amb el Concurs Fotogràfic Festa Major 2022.

Treballs guanyadors de la modalitat adult: 1r premi, Mario Mur De Prada; 2n premi, Lydia Beltri Bagès; 3r premi, Òscar Navarro Navarro

Treball guanyador de la modalitat infantil: 1r premi,  Anna Armora Daura