Cartell dels concerts de la vespra de la Festa Major de Flix 2022

Ajuntament de Flix

Un any més, des de la regidoria de Festes i Tradicions s’organitzen els concerts de la vespra de la Festa Major, que enguany serà el divendres 12 d’agost i que acollirà els grups musicals Ginestà i Sense Sal, tots dos escollits a través de l’enquesta popular realitzada per l’aplicació Flix Actiu. Tancarà la nit de concerts el grup de versions Skatarella.

Imatge d’arxiu d’un concert del grup musical Ginestà

“Sense Sal” segueix la línia de pop-folk festiu combinat amb música electrònica i sons llatins, amb la incorporació d’instruments com el sintetitzador, percussions, o bases electròniques. Pel que fa a “Ginestà”, es tracta d’una agrupació formada per dos germans andreuencs que conjuntament amb la seva banda expliquen històries quotidianes mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk. En el cas de Skatarella, es tracta d’un grup de versions originat de la Fatarella.

Imatge d’arxiu del grup musical Sense Sal en concert

Els concerts tindran lloc a la Pista d’Estiu de la Unió Social i l’hora d’inici serà la una de la matinada (nit de divendres a dissabte). Pel que fa a les entrades estaran a la venda a partir del divendres, 29 de juliol, a les 10 del matí i es podran adquirir en línia o físicament a les oficines de l’Ajuntament al preu de 10 euros. En el cas dels menors de 12 anys, l’entrada serà gratuïta i hauran d’accedir acompanyats. La venda a taquilla serà de 12 euros fins a exhaurir existències.