Ajuntament de Flix

Dilluns passat 20 de juny, al Pavelló Municipal d’Esports es feu l’acte de fi de curs 2021-2022 de la Gimnàstica per a la Gent Gran. A l’acte hi foren present les persones inscrites a l’activitat, el monitor d’Esports de l’Ajuntament de Flix, Joan Esteban, la regidora d’Afers Socials, Norma Pujol, i el regidor d’Esports, Caco Casals.

Norma Pujol, durant el seu parlament, feu la valoració del curs, agraint els assistents la seua participació i la tasca realitzada pel monistor d’Esports. A continuació es convidà tots els assistents a l’acte a un esmorzar. Finalment, es feu el repartiment de diplomes entre els participants a la gimnàstica.

Gimnàstica a l’estiu

Per segon any consecutiu, s’han organitzat la Gimnàstica per a la Gent Gran per a aquest estiu, que tindrà lloc entre el 27 de juny i el 27 de juliol de 2022. Les inscripcions es poden formalitzar a les oficines municipals fins al proper 23 de juny. L’horari serà dilluns i dimecres de 9.30 a 10.30 h, a les piscines municipals. El preu d’inscripció és de 10 euros. El preu inclou l’accés al recinte de les piscines únicament l’estona de l’activitat.

Les persones assistents caldrà que vagin calçades i vestides adequadament perquè es farà activitat aquàtica adaptada segons les característiques del grup.

Instant del parlament de al regidora d’Afers Socials, Norma Pujol; a l’esquerra, el regidor d’Esports, Caco Casals; al centre, el monitor d’Esports, Joan Esteban.

 

Els participants a la gimnàstica, durant el parlament.

Fotografia de grup de totes les persones assistents a l’acte.

Inici del repartiment dels diplomes als participants a la gimnàstica.