Ajuntament de Flix

Amb la voluntat de combatre el despoblament, afavorir l’arrelament en entorns rurals i aprofitar la possibilitat de teletreballar, el Departament de Polítiques Digitals, juntament amb la fundació Mobile World Capital Barcelona, torna a posar en marxa el projecte ‘Catalunya Rural Hub’.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu atraure professionals de l’àmbit digital a zones poc poblades de Catalunya per generar un impacte comercial i econòmic al territori.

La Ribera d’Ebre, per segon any consecutiu, ha estat escollida com un dels destins rurals d’aquest programa i, al Centre d’Empreses de Flix, conjuntament amb els 10 professionals seleccionats, es va debatre sobre les oportunitats que presenta la nova realitat del teletreball en territoris que ofereixen un valor afegit pel seu entorn.

El darrer dia i com a cloenda, es van donar a conèixer diversos productors locals, entre ells la Pastisseria Larrossa, SOMPER, l’Anjub i el Grup de Natura Freixe, els quals van oferir una  degustació dels seus productes per a tots els presents.