Ajuntament de Flix

Les piscines municipals obriran al públic aquest diumenge, 19 de juny, un cop finalitzades les obres d’arranjament de bona part del terra. Concretament, s’ha procedit a arreglar 420m2 de la superfície total de la zona de platja. Es tracta d’una superfície que ja s’havia renovat anteriorment sense obtenir bons resultats, ja que el material emprat es va malmetre ràpidament deixant com a resultat una superfície rugosa que resultava dolorosa en caminar descalç. Degut a les queixes dels usuaris, ja feia temps que es tenia previst arreglar-ho i, finalment, sembla ser que s’ha donat amb la solució. Es tracta d’un terra fet principalment a partir de resines especials per aquest tipus d’instal·lacions, que garanteixen un bon segellat amb un resultat antilliscant i resistent a les altes temperatures per evitar que s’escalfi tan com les rajoles. “Després de fer les proves pertinents, sembla ser que el resultat és molt bo i s’espera que aquesta sigui la solució definitiva”, ha explicat el regidor d’Esports, Caco Casals.

Les obres d’arranjament, que han tingut una durada de dos setmanes, les ha dut a terme l’empresa especialitzada Alta Tecnologia en Pavimentos S.L. i han tingut un cost de 13.149,37 euros.