Ajuntament de Flix

El Consell d’Administració de la societat municipal Flix Gestió d’Iniciatives Econòmiques SAM, es va reunir el passat 30 de maig per aprovar els comptes anuals i el acords per gestionar el servei de consergeria de les piscines municipals de Flix.

En relació als comptes anuals corresponents a l’exercici del 2021, els quals s’han tancat amb un  resultat positiu de 9.409,41 euros i un import net de la xifra de negoci de 219.720,97 euros, van ser aprovats per unanimitat.

A la mateixa sessió es va acceptar l’encàrrec de gestió efectuat per l’Ajuntament de Flix  a Flix GIE com a mitjà propi del “ Servei de gestió i control d’accés a les Piscines  Municipals”.

L’adjudicació s’ha dut a terme per un import de 45.600,00  euros, i durant tres anys prorrogables dos anys més amb les condicions que consten al Plec de clàusules i al Plec de condicions tècniques que regiran, a partir de l’1 de juny de 2022.

També es va aprovar l’acceptació de l’ampliació de l’encàrrec de gestió  del contracte de serveis consistent en la “Neteja d’espais municipals” per un import de 983.016,00 Euros. Aquest servei inclou les instal·lacions del camp de futbol, el cementiri i el poliesportiu.

“Valorem molt positivament la dinàmica de l’empresa municipal des que es va internalitzar el servei de neteja que ara ampliem” ha declarat el batlle de la població, Francesc Barbero, i ha afegit que “estem també contents que aquest model també s’estengui a la gestió de les piscines municipals i valorem molt positivament l’estat financer i d’activitat que té ara mateix l’empresa pública”.