Ajuntament de Flix

La implantació del nou sistema de recollida de residus Porta a Porta, finalitza amb la instal·lació de l’àrea d’emergència, una illa de contenidors amb totes les fraccions de residus amb accés controlat i limitat.

La nova àrea d’emergència està situada a la Costa del Graner, prop de la parada d’autobusos i, principalment, està pensada per a la ciutadania que no es pot adaptar puntualment als horaris del Porta a Porta i per als habitatges disseminats (masies).

L’accés a l’àrea és controlat i limitat en funció del perfil del ciutadà, és per això que per obrir-la cal fer-ho mitjançant el carnet virtual de l’app.  Així doncs, cal que els usuaris es descarreguin l’app KomtainerPlus al Google Play (Android) o a l’App Store (iOS). Un cop descarregada l’aplicació, cal registrar-se, obrir el carnet virtual, escanejar el codi QR de l’àrea d’emergència i accedir.

En el cas que alguna persona tingui dificultat per donar-se d’alta al sistema, podrà passar per l’Ajuntament de Flix a demanar un codi QR imprès.

Amb tot, l’illa d’emergència estarà activa a partir de dijous 10 de febrer a les 8.30 h, per la qual cosa avui ja s’ha iniciat la retirada de contenidors de la via pública.