Ajuntament de Flix

Des del Departament de Salut s’han confirmat avui dissabte, 22 de gener, dotze positius de Covid-19 al nostre municipi. Amb aquests últims positius se sumen un total de cent noranta-dos casos aquest mes de gener a Flix.

Es comunica a les persones d’entre 18 i 29 anys que ja poden rebre la dosi de record. Cal esperar 8 mesos des de l’última dosi i 4 setmanes després d’haver passat la COVID. Pel que fa a les persones majors de 30 anys, també poden rebre la tercera dosi de record. En el seu cas, cal esperar 5 mesos de l’última dosi per fer-ho i 4 setmanes després d’haver passat la COVID. Els infants majors de 5 anys també poden rebre la vacuna contra la Covid-19. En el seu cas, la dosi és menor i la separació entre administracions és de 4 a 8 setmanes. Poden demanar cita per vacunar-se a vacunacovidsalut.cat.

Abans de fer els vostres plans, seguiu aquests consells per allunyar-vos de la Covid-19:

  • Millor espais oberts que tancats
  • Millor poca gent que molta
  • Millor coneguts que desconeguts
  • Millor poc temps que molt
  • Millor exterior que interior
  • Millor persones de risc baix que alt

Cal actuar amb la màxima prudència.

Vacuna’t, sigues part de la solució.