Ajuntament de Flix

Des del Departament de Salut s’ha confirmat avui dilluns, 17 de gener, un positiu de Covid-19 al nostre municipi. Amb aquest últim positiu se sumen un total de cent trenta casos aquest mes de gener a Flix.

Es recorda que les persones majors de 30 anys ja poden rebre la tercera dosi de record. Pel que fa als infants més grans de 5 anys ja. Cal esperar 5 mesos de l’última dosi per fer-ho i 4 setmanes després d’haver passat la COVID si ets menor de 65 anys.

Els infants majors de 5 anys també poden rebre la vacuna contra la Covid-19. En el seu cas, la dosi és menor i la separació entre administracions és de 4 a 8 setmanes. Poden demanar cita per vacunar-se a vacunacovidsalut.cat.

Abans de fer els vostres plans, seguiu aquests consells per allunyar-vos de la Covid-19:

  • Millor espais oberts que tancats
  • Millor poca gent que molta
  • Millor coneguts que desconeguts
  • Millor poc temps que molt
  • Millor exterior que interior
  • Millor persones de risc baix que alt

Cal actuar amb la màxima prudència.

Vacuna’t, sigues part de la solució.