Ajuntament de Flix

Des del Departament de Salut s’han confirmat avui divendres, 14 de gener, vuit positius de Covid-19 al nostre municipi. Amb aquests últims positius se sumen un total de cent vint-i-cinc casos aquest mes de gener a Flix.

Es comunica que les persones majors de 30 anys ja poden rebre la tercera dosi de record. Pel que fa als infants més grans de 5 anys ja poden rebre la vacuna contra la COVID-19. En el seu cas, la dosi és menor i la separació entre administracions és de 4 a 8 setmanes. Poden demanar cita per vacunar-se a vacunacovidsalut.cat.

Abans de fer els vostres plans, seguiu aquests consells per allunyar-vos de la Covid-19:

  • Millor espais oberts que tancats
  • Millor poca gent que molta
  • Millor coneguts que desconeguts
  • Millor poc temps que molt
  • Millor exterior que interior
  • Millor persones de risc baix que alt

Cal actuar amb la màxima prudència.

Vacuna’t, sigues part de la solució.