Ajuntament de Flix

Des del Departament de Salut s’han confirmat avui dijous, 13 de gener, tretze positius de Covid-19 al nostre municipi. Amb aquests últims positius se sumen un total de cent disset casos aquest mes de gener a Flix. Alguns dels positius han comportat l’activació del protocol Covid a un grup de l’Escola Bressol, a un grup de l’escola de primària i a dos grups de l’Institut de Flix.

Es recorda que les persones majors de 40 anys ja poden rebre la tercera dosi de record. Pel que fa als infants més grans de 5 anys ja poden rebre la vacuna contra la COVID-19. En el seu cas, la dosi és menor i la separació entre administracions és de 4 a 8 setmanes. Poden demanar cita per vacunar-se a vacunacovidsalut.cat.

Abans de fer els vostres plans, seguiu aquests consells per allunyar-vos de la Covid-19:

  • Millor espais oberts que tancats
  • Millor poca gent que molta
  • Millor coneguts que desconeguts
  • Millor poc temps que molt
  • Millor exterior que interior
  • Millor persones de risc baix que alt

Cal actuar amb la màxima prudència.

Vacuna’t, sigues part de la solució.