Ajuntament de Flix

L’alumnat de l’Escola Bressol Pam i Toc s’ha trobat amb parquet nou a les aules al seu retorn de les vacances escolars d’hivern. Es tracta d’un terra natural i temperat que s’ha instal·lat aprofitant les vacances de l’alumnat a tres aules principals de l’escola: l’aula de nadons (que s’ha reobert amb infants aquest gener), l’aula de mitjans (infantil 1) i de grans (infantil 2). D’aquesta manera, s’avança amb la millora de les instal·lacions de l’Escola, després d’haver pintat les aules a l’estiu i canviat tot el mobiliari de les mateixes.

Les reformes de les instal·lacions s’han realitzat amb l’objectiu de fer unes aules més confortables i un espai més càlid i acollidor per l’alumnat i les educadores. A més, les modificacions concorden amb tot el canvi metodològic que fa uns cursos que s’està duent a terme, amb la metodologia i materials Montessori, Pickler, joc heurístic, treball per racons, etc.

Pel que fa al personal del centre, aquest mes de gener també s’ha procedit a la contractació d’una nova educadora a mitja jornada per l’obertura de l’aula de nadons, quedant així, amb la següent distribució de les aules i professionals: Isabel Amorós, tutora de la classe dels grans, amb 8 alumnes, Maria Bagés, tutora dels mitjans amb 9 alumnes i Núria Quiñonero, tutora dels nadons amb 4 alumnes. D’altra banda, Naomi Zamora és la directora de l’escola aquest curs i també fa suport i acollida a les aules juntament amb Núria Mur.