Ajuntament de Flix

Les activitats d’enguany a Flix per La Marató van aconseguir recaptar un total de 7.258,16 euros mitjançant el concert de Santa Cecília a càrrec de l’Escola de Música Municipal, un esmorzar solidari organitzat per l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Enric Grau i Fontseré, una jornada d’activitats i una rifa duta a terme amb la col·laboració de diverses entitats i associacions del  municipi.

La rifa és va plantejar com a substitutiu de la jornada d’activitats que inicialment no estava prevista celebrar donades les mesures i les restriccions derivades de la situació d’emergència sanitària. D’aquesta manera, gràcies al suport del col·lectiu d’entitats, des de l’Ajuntament de Flix es va decidir organitzar el sorteig d’un patinet elèctric i d’un casc sent les entitats i les associacions del municipi les encarregades de vendre les butlletes. Es va establir que la butlleta guanyadora seria aquella amb el número coincident amb les   quatre últimes xifres de la recaptació final del programa de La Marató de TV3 del 19 de desembre de 2021. Així doncs, tenint en compte que el marcador final del programa va ser de 9.022.147€, la butlleta premiada va estar la 2.147.

En total, es van bescanviar 1.233 butlletes, però, malauradament, el número premiat no va arribar-se a vendre i, finalment, s’ha decidit destinar el premi a una altra causa solidaria.