Ajuntament de Flix

Des del Departament de Salut s’han confirmat avui dilluns, 10 de gener, catorze positius de Covid-19 al nostre municipi. Amb aquests últims positius se sumen un total de vuitanta-dos casos aquest mes de gener a Flix.

Fins ara, el brot de Covid-19 a la residència Les Escoles Velles ha afectat a un total de trenta-sis persones i alguns dels primers afectats ja han rebut l’alta. A causa de les baixes laborals, s’ha obert una oferta de treball a la borsa del Centre d’Empreses de Flix, on s’hi poden inscriure les persones interessades en treballar al centre.

Es recorda que les persones majors de 40 anys ja poden rebre la tercera dosi de record. Pel que fa als infants més grans de 5 anys ja poden rebre la vacuna contra la COVID-19. En el seu cas, la dosi és menor i la separació entre administracions és de 4 a 8 setmanes. Poden demanar cita per vacunar-se a vacunacovidsalut.cat.

Abans de fer els vostres plans, seguiu aquests consells per allunyar-vos de la Covid-19:

  • Millor espais oberts que tancats
  • Millor poca gent que molta
  • Millor coneguts que desconeguts
  • Millor poc temps que molt
  • Millor exterior que interior
  • Millor persones de risc baix que alt

Cal actuar amb la màxima prudència.

Vacuna’t, sigues part de la solució.