Ja a la venda els abonaments de les piscines municipals

///Ja a la venda els abonaments de les piscines municipals

Ajuntament de Flix
A partir d’avui dimecres, 9 de juny,  a les oficines de l’Ajuntament ja es poden adquirir els abonaments de les piscines municipals per aquesta temporada d’estiu, així com els abonaments P10, que donen opció a 10 entrades al llarg d’aquesta temporada. El preu dels diversos abonaments és el següent:

  • De 9 a 16 anys i majors de 65 anys: 27 euros
  • A partir de 17 anys: 38 euros
  • Familiar: 80 euros
  • P-10 (abonament 10 entrades): 20 euros

Pel que fa al preu de l’entrada diària, és de 2,5 euros per a les persones de 9 a 16 anys i majors de 65 anys; 3 euros de 16 a 26 anys  i de 4 euros per a les persones de 27 a 64 anys. Els menors de 9 anys en tots els conceptes, tindran entrada gratuïta.

També cal tindre en compte que per tal d’obtindre l’abonament familiar, serà requisit que almenys un membre de la família estigui empadronat al municipi. La vinculació familiar s’haurà d’acreditar mitjançant l’empadronament o el Llibre de Família.

Per altra banda, els abonaments d’enguany ja no portaran fotografia de carnet i caldrà presentar el DNI juntament amb l’abonament cada cop que s’accedeixi a les instal·lacions per acreditar la identitat. Així doncs, per obtenir els abonaments tan sols caldrà presentar un justificant bancari en cas que el pagament es faci mitjançant ingrés en una de les entitats bancàries de la població. També hi haurà l’opció de fer el pagament mitjançant targeta de crèdit directament a les oficines municipals.

Obertura de la piscines municipals
El dissabte 19 de juny s’obrirà al públic la piscina municipal. Aquesta primera jornada serà gratuïta per a tothom. L’horari d’obertura del 19 de juny al 29 d’agost serà de 10 a 20 h i del 30 d’agost al 12 de setembre, de 11 a 20 h.

juny 9, 2021|General|