Ajuntament de Flix

El passat dilluns, 12 d’abril, coincidint amb el 90è aniversari de la proclamació de la República Espanyola, la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya organitzà la presentació del llibre “En defensa pròpia”, escrit pel polític i exdiputat d’ERC, Joan Tardà. L’acte se celebrà a la plaça Major i hi intervingueren l’autor del llibre, Joan Tardà, el periodista Roger Herèdia, en substitució a darrera hora del periodista Sergi Sol i de la diputada del congrés Norma Pujol, i Pere Muñoz, membre del grup d’ERC a Flix, qui se n’encarregà de presentar l’acte.

Durant el transcurs de la presentació, el públic assistent va poder escoltar les reflexions d’en Tardà al voltant del seu llibre llançat enmig de l’actual clima de desconcert polític i en el qual l’autor defensa la perseverança d’un independentisme obert a la societat.

L’encarregat de tancar l’acte va estar el cantautor Pep Pica, amb la interpretació d’algunes cançons del seu repertori, entre elles la “Rumba Republicana”.

Joan Tardà acompanyat de Roger Herèdia
Cloenda de la presentació amb l’actuació de Pep Pica