Instant d’una vacunació a la Llar de Jubilats.

Ajuntament de Flix

Avui dimecres 7 d’abril s’ha reprès la vacunació a les persones majors de 80 anys. En aquesta ocasió i per primera vegada, les vacunacions s’han dut a terme a les instal·lacions de la Llar de Jubilats, després que l’Ajuntament de Flix l’oferís com a espai extra per a les vacunacions. Per poder agilitzar el trànsit de persones, l’accés s’efectuava pel carrer de les Escoles, les vacunes s’administraven en l’espai immediat a la Llar; la sala gran ha esdevingut una sala d’espera on hi romanen una estona les persones vacunades com a mesura previsora; i la sortida s’efectua per la porta principal de la Llar de Jubilats.

La sala gran de la Llar, com a sala d’espera per a les persones vacunades.

Un dels indicadors informatius ubicats als accessos dels espais de vacunació.

Instal·lació d’un mòdul de suport al CAP

Paral·lelament, avui s’ha instal·lat a l’esplanada d’accés al CAP un mòdul de suport per a l’activitat Covid, com s’està efectuant en altres centres de salut de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. En aquests mòduls s’hi podrà fer l’atenció a persones amb problemes respiratoris i símptomes de la Covid-19. Sobretot estan pensats per als CAP que ara tenen dificultats d’espai per mantenir un circuit separat entre l’atenció dels pacients amb sospita de Covid-19 i els que hi van per altres motius. Com s’ha indicat en el cas de Flix, el desplegament d’aquestes estructures es farà en espais propers als centres i seran gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que seran els que en decidiran l’ús concret.

Trasllat d’una de les parts del mòdul cap a l’esplanada d’accés al CAP de Flix.

Tasques d’ajustament a al lloc d’ubicació.

Instal·lació definitiva d’una de les parts del mòdul.