Ajuntament de Flix

S’inicia l’administració de les vacunes de la Covid-19 al col·lectiu dels majors de 80 anys i a les persones amb alta dependència, començant pels residents als centres de dia de Flix, Ascó i la Torre de l’Espanyol, i també per als cuidadors i les persones que atenen a domicili.

Per a aquesta campanya de vacunació, l’Ajuntament de Flix ha cedit al CAP les dependències del Centre de Rehabilitació. Segons han informat des del CAP, les vacunacions es duran a terme aquesta setmana, dimarts i divendres, en horari de 12 a 13.30 h.

Per a aquesta primera setmana s’han rebut un total de 126 dosis de la farmacèutica Pfizer, les quals s’han d’administrar en un termini de cinc dies degut a les condicions amb les quals el Departament de Salut proporciona les vacunes. Així mateix, l’horari de les vacunacions pot variar cada setmana en funció de les dosis rebudes.

Per altra banda,  ja fa uns dies que s’està procedint a vacunar els col·lectius essencials, com els guàrdies municipals o professors i mestres.