Ajuntament de Flix
Avui divendres 30 d’octubre han entrat en vigor les noves mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 (Resolució SLT/2700/2020).
Entre les noves mesures hi ha el confinament perimetral de Catalunya durant tota la setmana, i municipal de cap de setmana, de divendres a les 6 h a dilluns a les 6 h. En el punt 2 de la resolució s’indiquen les excepcions per als desplaçaments adequadament justificats.
Les noves mesures també contemplen la suspensió d’activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives i esportives. Se n’exceptuen, entre altres equipaments, els arxius i les sales d’exposicions, amb un aforament al 33% en tots aquests casos.
A la nostra població, la Biblioteca Municipal només atendrà el préstec de documents reservats. Pel que fa a la Llar del Jubilat, el Casal dels Joves i tots els equipaments esportius, romandran tancats. Per la seua banda, els parcs infantils romandran oberts fins a les 20 h.
Es mantenen els bars i restaurants tancats, excepte les comandes per emportar fins les 21 h, i el servei a domicili que s’estén fins les 23 h.
Pel que fa als llocs de culte, l’aforament es redueix al 30%.
La durada de les mesures previstes en la Resolució s’estableix en quinze dies. En el cas de les mesures derivades del Reial decret 926/2020, (apartats 2, 5 i 7, pel que fa als actes religiosos), la seua durada es condiciona al fet que es mantingui declarat l’estat d’alarma.