Ajuntament de Flix

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil.

És un reconeixement a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos de Mossos d’Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.

Aquest any, donades les circumstàncies que impossibilitaven la realització i desenvolupament de l’acte amb normalitat,  després de posposar-lo diversos cops, s’ha acabat decidint realitzar-lo als propis municipis de residència dels homenatjats reunint únicament a les persones i agents als quals se’ls atorga el reconeixement. L’acte ha tingut lloc a les 12 h d’avui, dimarts 6 d’octubre, a la Sala de plens de l’Ajuntament de Flix.

Els assistents a l’acte han estat Francesc Barbero, batlle de Flix, Caco Casals, regidor de Governació, el cap i el sotscap de l’ABP (Àrea Bàsica Policial) de Mossos de Móra d’Ebre i els agents i ciutadans que han rebut el reconeixement, tots ells proposats pel cap de ABP de Móra d’Ebre arran les actuacions en l’incendi de l’any 2019.

Els agents del cos de la Guàrdia Municipal de Flix que han rebut el reconeixement atorgat pel Director General  dels Mossos d’Esquadra han estat Àlex Estela Carreras, Josep Antoni Rius Cervelló i Francisco Sampé Adell. Per altra banda, Antonio José Jiménez Sánchez, Manuel Ángel Alentorn Sánchez i Joaquín Alentorn Sánchez han estat els civils reconeguts per les actuacions meritòries.

El cap de l’ABP de Mossos de Móra d’Ebre s’ha mostrat molt agraït i ha reconegut que, tot i els grans danys materials produïts, gràcies a la col·laboració i la bona actuació de la ciutadania és van poder evitar fets més tràgics. El sotscap per la seva part, ha fet un especial agraïment als homenatjats i a tots aquells que van facilitar-los la feina proporcionant-los gran ajuda gràcies al seu coneixement del territori.

Autoritas i agents del cos de Mossos d’Esquadra assistents a l’acte
Agents del Cos de la Guàrdia Municipal de Flix que ha rebut el reconeixement amb el cap i el sotscap de l’ABS de Mossos Móra d’Ebre
Civils que han rebut el reconeixement amb el batlle i el regidor de Governació de l’Ajuntament de Flix