Ajuntament de Flix
Dissabte passat 3 d’octubre, va visitar Flix la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i Sans. Va arribar a la població cap a les 2 de la tarda, on fou rebuda al vestíbul de a la Casa de la Vila per representants de la Corporació Municipal. Seguidament, a la Sala de Plens signà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Flix. A continuació, es traslladà a dinar al restaurant L’Ànima. Després, a la tarda, efectuà una visita a la Reserva Natural de Sebes, on realitzà un itinerari guiat de la mà del coordinador de la reserva, Pere Josep Jiménez. La Diputació de Tarragona aporta a la Reserva recursos anualment, per a la realització d’accions de conservació i gestió, orientades a la millora i la conservació d’hàbitats i espècies, així com el seu ús públic, turístic i educatiu sostenible. Aquest 2020, la partida destinada per la Diputació a la Reserva Natural de Sebes arriba als 29.000 euros.
L’estada a Flix de la presidenta de la Diputació de Tarragona formava part d’una visita que realitzà a diverses poblacions de la Ribera d’Ebre. Anteriorment, al matí havia estat a Tivissa i a Móra la Nova. En tots els llocs estigué acompanyada dels diputats i diputada de la institució Adam Tomàs, Josep Forasté i Sílvia Puerto, on s’hi incorporaria també el batlle de Flix i també diputat, Francesc Barbero.
No era la primera vegada que Noemí Llauradó visitava la comarca. Precisament, la Ribera va ser una de les primeres comarques que va visitar després del seu nomenament al capdavant de la institució, al juliol de 2019 per fer costat als afectats pel gran incendi forestal. En la visita de dissabte passat hi ha pogut conèixer de prop diferents projectes i infraestructures realitzades amb l’ajut de la Diputació de Tarragona.

Signatura al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Flix.

Instant de la visita a la Reserva Natural de Sebes.