Fonts diverses
Al matí d’ahir dimecres 16 de setembre va tindre lloc un accident a les obres que l’empresa Tragsa està duent a terme a l’embassament de Flix, en bolcar un camió i caure dins de l’aigua.
Segons van informar el cos de Bombers de la Generalitat, va rebre l’avís de l’accident a les 10.22 hores. El conductor va quedar atrapat a l’interior del vehicle. La presència d’una pala i la ràpida intervenció d’un operari van evitar que el camió s’acabés de precipitar del tot dins de l’aigua. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar cinc dotacions del cos de Bombers, que van dur a terme les tasques d’excarceració.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) traslladà al lloc dels fets dos ambulàncies i també un helicòpter que es va endur al conductor en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.
L’home que conduïa el camió és treballador d’una empresa subcontractada per Tragsa. El vehicle portava pedres per a l’escullera que s’està construint als marge del pantà, a tocar del polígon d’Ercros.

Dos imatges del sinistre (fonts diverses)