Departament de Salut

La localitat té altres dos brots amb un total de 17 positius per COVID-19

Demà divendres es realitzarà a Flix un cribratge a una quarantena de treballadors d’una empresa flixanca arran d’un brot que afecta a nou persones que s’han contagiat en l’àmbit del domicili, l’empresa i el social en trobades en llocs públics. Dos d’aquestes persones treballarien en l’empresa flixanca.

A més Flix compta amb dos brots familiars més. Un que afecta a tres membres d’una família i un altre que afecta a cinc membres d’una altra família que varen tenir contacte amb positius del Camp de Tarragona.

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es recorda que els contactes estrets de les persones positives han de realitzar l’aïllament pertinent, per tal de tallar la cadena de transmissió. Així mateix, es vol agrair la col·laboració tant de l’empresa com de l’Ajuntament de Flix i dels professionals de l’atenció primària de l’ICS Terres de l’Ebre que realitzaran aquest cribratge.

Igualment, un cop més, es recorda que s’han de seguir les mesures bàsiques per tal de protegir-nos com són l’ús de la mascareta, el distanciament i el rentat de mans.

Tortosa, 27 d’agost de 2020