Grup de Natura Freixe / Ajuntament de Flix
Aquest any torna la Festa de les Cigonyes en una edició molt especial i… VIRTUAL!
Després d’haver-se suspès l’edició d’aquest any per tal de seguir les recomanacions sanitàries per aturar el coronavirus, l’organització ha decidit que el dia 20 de setembre continués sent un dia especial per gaudir en família de la natura.
Tot i que no es podrà celebrar de forma presencial, s’estan preparant diferents propostes online per portar una mica de la Reserva Natural de Sebes a a totes les llars i convertir aquesta jornada en una celebració molt especial!
Totes les famílies que durant el 2019 van donar la benvinguda a un nou membre es poden apuntar a través del formulari online per rebre el tradicional diploma de record www.freixe.cat/festa-cigonyes
Ben aviat l’organització explicarà més detalls de com serà aquesta edició 2.0 de la Festa.