Ajuntament de Flix
El BOPT d’avui divendres 7 d’agost ha publicat els anuncis de les bases i la convocatòria del concurs-oposició de les següents places de professor de l’Escola Municipal de Música i la formació de les corresponents borses de treball:

Aquest personal docent pertany al grup de classificació A, subgrup A2 de titulació , d’acord amb la normativa que estableixi el Text refós de l’estatut dels treballadors i la resta de normativa aplicable en aquesta matèria. La selecció es farà mitjançant el sistema de concurs-oposició.
Els/les aspirants que desitgin prendre part en aquestes convocatòries han de presentar una sol·licitud d’acord amb el model que figura com annex 1 a les bases, a la qual hauran d’adjuntar:

  • Fotocòpia compulsada del DNI, NIE o permís de residència i treball
  • Titulació exigida a la convocatòria
  • Certificat acreditatiu dels coneixements de català (C1)
  • Curriculum vitae
  • Relació i documents acreditatius dels mèrits al·legats

Les sol·licituds s’han de presentar en el Registre general de l’Ajuntament de Flix, (carrer Major, número 18 de Flix) o en qualsevol dels llocs a què fa referència l’art. 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a partir de la corresponent convocatòria del procés de selecció per la presidència.
El termini per presentar sol·licituds serà de 10 dies naturals comptats del següent al de última publicació de les bases al BOPT. D’acord amb això, el termini finalitza el dia 17 d’agost.
Per a més informació i seguiment de la convocatòria, es poden consultar aquests enllaços a través de l’ítem del portal de transparència Convocatòries de personal:

O també a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Flix, accedint al menú “AJUNTAMENT”, i seguint l’itinerari “AJUNTAMENT / Informació / Convocatòries de selecció de personal”.