Ajuntament de Flix
Una representació de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música va realitzar actuacions en sengles activitats que van tenir lloc dissabte passat 25 de juliol a les poblacions del Pinell de Brai i Vinebre.
Al matí, van participar a l’homenatge anual a les víctimes i combatents de la Batalla de l’Ebre que té lloc a la Cota 705 de la Serra de Pàndols, al Pinella de Brai.  Va actuar un grup orquestral, amb instruments de vent, corda i piano elèctric, dirigit per Alfons Guiu.
A la tarda, van intervindre en l’acte de lliurament dels guardons del 3r Premi Ribera d’Ebre de Poesia Recitada, a Vinebre. Van oferir diverses actuacions: individuals de piano i violí i violoncel amb acompanyament de piano.

El grup orquestral que va actuar al Pinell de Brai. D’esquerra dreta: Júlia Tarragó Llauradó (flauta travessera), Berta Silvestre Affonso (violí), Iker Romero Esteve (violí), Roger Agramunt Adell (violí), Tavi Peral Guiu (violoncel), Anna Sampé Losada (piano) i Alfons Guiu Mestres (director) (Fotografia: Twitter Francesc Barbero Escrivà)

Algunes fotografies de l’actuació a Vinebre (Font: Vinebre Actiu).  A la imatge superior, Berta Silvestre Affonso (violí) i Emma Monclús Martín (piano)

Tavi Peral Guiu (violoncel) i Júlia Fernández Bagés (piano).

Marcel Rius Colomines (piano).