Ajuntament de Flix
Ha mort el secretari de l’Ajuntament de Flix Arturo González Benet. Després d’un infart fa dos setmanes i haver superat posteriorment de forma satisfactòria una intervenció quirúrgica i haver estat donat d’alta, anit va morir repentinament.
Arturo González Benet va nàixer a Flix el 7 de maig de 1960, segon fill de Josep González Escolà i Carme Benet Pecullà. Ha estat secretari general de l’Ajuntament de Flix, amb caràcter interí en dos períodes. El 2003 accedí al càrrec després del trasllat de l’anterior secretari Manuel Sanmartín Suñer a l’Ajuntament de Tarragona. Va exercir-lo fins al 30 de setembre de 2010, en prendre’n possessió Lluís Martín Montull. Quan Lluís Martín va marxar per comissió de serveis a l’Ajuntament d’Alcanar, Arturo González va tornar a assolir el càrrec el 18 de juliol de 2016.
Paral·lelament, durant tots aquests anys va exercir com a secretari general del Consell Comarcal del Priorat, càrrec del que n’era titular des de 1989.
Estava casat des de 2003 amb Carolina M. Fraile Guardia.
Mostra de condol
El Consistori decretarà un dia de dol oficial pel decés del secretari Arturo González Benet, d’acord amb el que disposa l’article 12 del Reglament regulador, dels honors i de les distincions de l’Ajuntament de Flix. Com a mostra de condol, a la balconada de la Casa de la Vila es col·locarà el domàs amb el crespó negre.
L’Ajuntament de Flix vol expressar el seu més sentit condol a tots els seus familiars, tot recordant la seua excel·lent professionalitat en l’exercici del càrrec de secretari durant tots aquests anys.
Capella ardent al tanatori de Flix
La capella ardent romandrà al tanatori de Flix fins a les 13 h de demà dissabte 25 de juliol.
Les  persones que assisteixin al tanatori cal que procurin respectar els aforaments i, tanmateix, seguir les normes de seguretat i prevenció per tal d’evitar contagis (ús de mascareta, distància d’1,5 metres entre persones i evitar el contacte físic).

Una de les últimes imatges d’Arturo González Benet, durant la seua intervenció al Ple del Consistori del passat 25 de maig (extreta del vídeo enregistrat a YouTube).