Grup de Natura Freixe / Ajuntament de Flix
Avui s’ha fet públic el veredicte dels II Premis EUROPARC del Programa d’Experiencies Inspiradores Societat i Àrees Protegides. Entre els guardonats, el Grup de Natura Freixe ha obtingut una menció al seu projecte ESTIMULA+ d’activitats amb gent gran de centres residencials i persones amb altres capacitats, que es porta realitzant a la Reserva Natural de Sebes des de fa anys.
EUROPARC-España i la Fundació Fernando González Bernáldez convoquen el PREMI EXPERIÈNCIES INSPIRADORES 2019 amb l’objectiu d’identificar, reconèixer i difondre projectes i iniciatives inspiradores que estiguin contribuint a la implementació del Programa Societat i Àrees Protegides i per tant a abordar els principals reptes de futur dels nostres espais naturals.
S’estableixen tres categories: categoria general per a membres de EUROPARC-España, categoria general per a altres entitats i categoria especial d’adaptació al canvi climàtic, aquesta última categoria amb el suport de la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.