Ajuntament de Flix

Les normes de seguretat que exigeix l’estat d’alarma recuperen models d’oci basats amb el màxim distanciament social i aquí és quan tornen els autocinemes després d’anys desapareguts.

Ja són diversos els municipis que s’han anat sumant a aquesta “nova” modalitat de cinema i ara Flix també s’hi adhereix. El lloc escollit per fer-ho ha estat el camp de terra del Camp d’Esports Municipal de La Ventonella. L’aforament de vehicles serà limitat per tal que puguin tenir distància entre ells tan per maniobrar com per estacionar.

Amb tot, el dissabte 4 de juliol a les 22 h tindrà lloc la sessió d’autocine al camp de terra. La pel·lícula projectada finalment serà “Ha nacido una estrella”, tot i que en l’enquesta efectuada per Flixactiu va quedar com a primera opció “Bohemian Rhapsody”, arran de la falta d’estrenes causades per la COVID, ha tornat al circuit de sales, cosa que impossibilita la seua difusió en cinemes mòbils.

L’obertura de portes serà a les 21.30 h per tal que es puguin anar distribuint tots els vehicles correctament i de forma ordenada. Per assistir-hi, caldrà adquirir prèviament les entrades al preu de 3 euros per vehicle que es destinaran íntegrament a la Marató, a les oficines municipals en horari de 18 h a 20 h, a partir d’avui dimecres, 1 de juliol, i fins el divendres, 3 de juliol, o fins esgotar-les.