Ajuntament de Flix
Una vegada més, l’Ajuntament de Flix s’ha adherit a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Al marge de la col·locació de la bandera de l’arc de Sant Martí a la balconada de l’Ajuntament, aquest any també s’ha fet palès aquest suport pintant un dels bancs de la plaça del 8 de Març tanmateix amb els colors de l’arc, símbol de la reivindicació dels drets d’aquest col·lectiu.
A través de les xarxes també s’ha fet efectiva aquesta commemoració per part del Consistori. En un dels textos s’afirma “A Flix defensem els drets de totes les persones LGTBI i les seues reivindicacions són de tots i totes. El 28J commemorem el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Avui i cada dia de l’any.”
Al marge, també s’ha reproduït el Manifest del Consell Nacional LGBTI de la Generalitat de Catalunya amb motiu del 28 de juny de 2020, Dia Internacional de l’Orgull LGBTI.

Els participants en la pintada del banc de la plaça del 8 de Març: d’esquerra a dreta, Francesc Barbero, batlle de Flix; Vera Llombart, regidora d’Igualtat; Yolanda Català, tècnica del PDC de l’Ajuntament; Norma Pujo, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut; i Pau Guiu, regidor de Cultura.
Instant mentre es pintava el banc.

La bandera de l’Arc de Sant Martí, a la balconada de l’Ajuntament.