Ajuntament de Flix
Dirigit a joves de 13 a 35 anys, la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Flix ha organitzat uns tallers d’hàbits saludables i ioga que tindran lloc al Casal de Joves.

El Taller de Ioga es realitzarà els dilluns i els dimecres de juliol, en horari de 18 h a 19.30 h i anirà a càrrec de Mercè Castellví.

Per altra banda, el Taller d’hàbits saludables es realitzarà els dimarts i els dijous del mes de juliol, en horari de 18.30 h a 20 h i anirà a càrrec de Laia Solé.

El preu d’inscripció del taller de ioga és de 20 euros, del taller d’hàbits saludables és de 15 euros i de tots dos tallers junts de 30 euros. El període d’inscripció és del 30 de juny al 6 de juliol.

Les persones interessades, poden inscriure’s telemàticamen a través del full d’inscripció disponible a l’apartat de “tràmits” d’aquesta mateixa web. Pel que fa als pagaments, s’han d’efectuar per transferència en qualsevol entitat bancària de la població i adjuntant el justificant.

Per tal que la inscripció es faci efectiva, caldrà enviar el formulari emplenat amb el justificant de pagament a l’adreça electrònica lleure@flix.cat.