Ajuntament de Flix
La flixanca Laura Sangrà Herrero serà la pregonera de la Festa Major de Flix, 2020.
Va arribar a Flix amb sons pares des de Gijón (Astúries) ara farà 31 anys, just per la Festa Major de 1989. Gairebé no coneixia ningú i no parlava ni un borrall de català, però de seguida que va començar el curs, a les ja desaparegudes Escoles de baix, va aprendre’l i va fer amics. Al llarg dels anys va fer tennis, violí, bàsquet, cant coral, amigues i, quan va ser l’hora, se’n va anar a estudiar a Barcelona: Traducció i Interpretació i Periodisme. La seua passió és la cultura i sempre ha treballat com a periodista cultural des de diversos mitjans especialitzats i generalistes, com ara TV3, el diari Ara i les agències de notícies EFE i Europa Press. Actualment fa dos anys i mig que és presentadora de Betevé, la televisió pública de Barcelona.

Laura Sangrà Herrero.