Ajuntament de Flix
Aquesta tarda, a Ca Don Ventura, ha tingut lloc l’elecció de les Pubilles i els Hereus 2020-2021 entre candidats i candidates dels Quintos 2002. Efectuades les votacions, els resultats han estat els següents:

Pubillles

  • Núria Daura Pujol
  • Mariona Forcades Larrosa
  • Cristina Guiu Carrasco
  • Nerea Treig Pérez

Hereus

  • Dragos Damaschin
  • Isaac González Ayet
  • Gerard Ranís Pérez
  • Jordi Sonet Guiu

El 12 d’agost, vespra de la Festa Major, està previst fer l’acte de proclamació.

A dalt i a sota, dos instants de la votació efectuada a Ca Don Ventura.

Les persones que integraven la “mesa de votació”, d’esquerra a dreta: Manel Landa Estopà, coordinador de la Comissió de Festes i Tradicions; Pau Guiu Rofes, regidor de Festes i Tradicions; i Norma Pujol Farré, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut.