Ajuntament de Flix
Amb data d’avui 14 de maig de 2020, s’ha signat el Decret de Batllia de mesures en la fase 1 del desconfinament, mitjannçant el qual s’aixequen algunes de les prohibicions vigents fins al moment d’alguns dels serveis muncipals suspesos a l’inici de l’estat d’alarma.
Per un costat, s’aixeca parcialment la suspensió acordada en Junta de Govern Local de 9 d’abril, reprenent-se la neteja de l’Escola Bressol, el centre d’educació infantil i primària i el centre de rehabilitació.
El nou decret autoritza la reobertura de les pistes de tennis i de pàdel municipals, excepte els vestidors, situades al recinte del Poliesportiu, amb les mesures de seguretat establertes a l’Ordre SND/388/2020 de 3 de maig.
Així mateix, també s’autoritza la  reobertura del mercat extern municipal i del servei de préstec de la Biblioteca Municipal, en tots dos casos amb els condicionants previstos a l’Ordre SND/399/2020 de 9 de maig, dos mesures de les qual ja se n’havia fet difusió prèviament.
El text complert del nou decret es pot consultar en aquesta pàgina web a través del menú “AJUNTAMENT”, i seguint l’itinerari “AJUNTAMENT / Informació / CORONAVIRUS / Disposicions Ajuntament de Flix / Decret de Batllia de mesures en la fase 1 del desconfinament”.