Ajuntament de Flix
Per als dies 29 de febrer i 1, 7 i 8 s’han organitzat a Flix una nova edició de visites guiades a la zona de floració dels fruiters del Pla d’Ini i les Planes. L’activitat, en tots els dies, comença a les 10.45 h, al pas de barca per accedir a la zona a visitar, amb una durada aproximada de dos hores. En finalitzar, es tornarà al pas de barca on hi haurà un tast de vermuts, que en el cas del dia 1 es complementarà amb un tast de poesia. El preu de la visita és de 7 euros per a adults, de 5 euros per a nens de 8 a 18 anys i gratuïta per als menors de 8 anys.
Al marge d’aquestes visites a la zona de floració, també s’ofereix la possibilitat d’organitzar visites a la tarda dels mateixos dies: els dissabtes (29 de febrer i 7 de març) al Castell Nou i al refugi antiaeri; i els diumenges (1 i 8 de març) al nucli antic de Flix, visitant l’església, carrers i places emblemàtiques i el Molí d’Oriol. En cada cas, el preu de les visites és de 5 euros (gratuït per als menors de 8 anys).
Les persones interessades en assistir-hi, per reservar i adquirir més informació, poden adreçar-se al telèfon 654 65 19 66. al correu electrònic associaciolacana@gmail.com o al bloc Flix, turisme cultural.
Les visites han estat organitzades per l’Associació Cultural La Cana, amb el suport de l’Ajuntament de Flix.
Tot plegat forma part d’una campanya per donar a conèixer la floració de fruiters a la nostra comarca, impulsada des del Consell Comarcal de de la Ribera d’Ebre, incloent a més de Flix, altres poblacions com Ascó, Garcia, Ginestar, Miravet, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Tivissa i Vinebre, amb el suport dels respectius ajuntaments.