Ajuntament de Flix

El passat divendres, 24 de gener, a les 19.30 h es va convocar una reunió per a tots els afectats per l’incendi per tal de tractar les tasques que es realitzaran des del Pla d’Ocupació a les finques que així ho autoritzin. Treballs que podrien començar a partit del proper 11 de febrer de 2020.

Els propietaris interessats hauran de presentar la documentació de petició que trobaran al Centre d’Empreses de Flix, per tal que es puguin realitzar els pertinents treballs a les seves propietats.

Les actuacions es faran a mida de cada finca i estaran coordinades pels tècnics i supervisades pels propietaris. Així doncs, la planificació per a portar a terme totes aquestes actuacions va ser el tema principal que es va tractar a la reunió que es va celebrar entre l’Ajuntament, els tècnics i els afectats per l’incendi.

L’Ajuntament de Flix, tal i com es van comprometre al seu dia, va convocar aquesta reunió amb els afectats per explicar-los les actuacions que contempla aquest pla d’actuació per a la neteja i la recuperació de les zones afectades. Un pla que ha permès contractar durant el període d’un any a 48 persones a Flix i 61 en total a la comarca per fer front a totes les actuacions previstes.