Ajuntament de Flix
Ahir dimarts 7 de gener a les 13 h, a la plaça de l’Església es féu l’acte del sorteig dels vals de compra de la passada Campanya de Nadal. Prèviament es realitzaren un seguit de sortejos on els premis consistien en lots de productes aportats per comerços de la població. Seguidament es féu el sorteig dels 4 vals de de compra, 2 per valor de 200 euros cadascun, aportats per la Unió de Comerciants; i 2, per l’Ajuntament de Flix, per valor de 250 euros cadascun. Les persones guanyadores dels vals de compra foren les següents.

  • Vals de la Unió de Comerciants:
    • Damian Peral Garciapons
    • Fina Carranza Larrosa
  • Vals de l’Ajuntament de Flix
    • Olga Sales Hernández
    • Montserrat Cervelló Galcerà

L’acte dels sortejos fou retransmès en directe per Ràdio Flix i fou conduït per la regidora de Comerç i Turisme, Lara Bertran López de los Mozos; i la presidenta de la Unió de Comerciants de Flix, Rita Costa Puey. També hi era present en l’acte el batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà.
Al marge dels sortejos, a la mateixa plaça també hi havia un inflable per als més petits, música ambient i vermut.
Amb aquest acte es tancava la Campanya de Nadal i el programa d’activitats dels actes de Nadal 2019-2020.

Instant del sorteig dels vals de compra. D’esquerra a dreta: el batlle de Flix, Francesc Barbero; Lara Bertran, regidora de Comerç i Turisme; Montserrat Cervelló, guanyadora d’un dels vals de compra de l’Ajuntament; Rita Costa, presidenta de la Unió de Comerciants; i Rosa Vallespí, propietària del comerç “Indumentària”, on es va dipositar la butlleta guardonada.