Ajuntament de Flix
Des d’avui divendres dia 3 fins dilluns 6 de gener tindran lloc els últims actes programats per a aquestes festes de Nadal 2019-2020. Aquest divendres des de les 10 del matí han començat les emissions dels missatges dels Carters Reials, missatges personalitzats a nens i nenes de Flix, i que seguiran a les 11 i a les 17 h.
Demà dissabte 4 gener, de les 18 a les 21 h, al Casal dels Joves hi haurà karaoke, per a participants a partir de 12 anys. A les 7 de la tarda, al cinema de La Unió Social, tindrà lloc un concert audiovisual amb música de pel·lícules, a càrrec de la Banda de Música La Ginesta, de Ginestar.
Els actes del programa culminaran diumenge 5 de gener amb l’arribada de SM els Reis d’Orient pel pont de l’Ebre a dos quarts de 7 de la tarda. Després del recorregut pels carrers del poble, aniran a l’església on seran rebuts per les autoritats locals i representants de la parròquia. Després es desplaçaran al cinema de La Unió Social on començaran el repartiment de regals per als nens i nenes de la població.
A dos quarts d’1 de la matinada, hi haurà la revetlla de Reis a la carpa de La Unió Social, última d’aquestes festes nadalenques.
Dimarts 7 de gener, a la plaça de l’Església, a les 12 del migdia i retransmès en directe per Ràdio Flix, es farà el sorteig dels vals de compra de la Campanya de Nadal. Es sortejaran un total de 4 vals, dos de la Unió de Comerciants, per valor de 200 euros cadascun, i dos de l’Ajuntament de Flix, de 250 euros cadascun. Al marge del sorteig, a la mateixa plaça hi haurà un inflable, música ambient i vermut. Amb aquesta activitat es tanca el programa de Nadal 2019-2020 de Flix.
Així mateix, seran els últims dies d’obertura de les dos exposicions inaugurades el passat 24 de desembre, la col·lectiva de pintures de l’alumnat jove de GROC Espai d’Art, i la de fotografies “Les (im)perfeccions del cos de la dona”, de Xènia Ciuraneta, ubicades a Ca Don Ventura. L’horari de visita és els feiners de 18 a 20 h i els festius de 12 a 14 h. També, per a qui vulgui participar en el Concurs Jove Instagram, són els últims dies per fer-ho; el termini finalitza el proper dia 6 de gener.
També finalitzen aquests dies els actes de Nadal programats a la Residència d’Avis Les Escoles Velles, que es venien realitzant des del passat 13 de desembre.