Ajuntament de Flix
Avui divendres 13 de desembre, a les 5 de la tarda s’inicien les activitats organitzades al voltant de la celebració del Nadal a la Residència d’Avis Les Escoles Velles, amb l’acte d’inauguració, l’actuació del grup Advertencia, de rumba fusió, l’entrega de la felicitació de Nadal i un brindis amb cava. El programa s’estén fins al dia 6 de gener, amb una àmplia varietat d’actes, que comprèn actuacions musicals, exposicions, tallers, xerrades, aperitius i àpats, sortejos, i la visita de l’Home dels Nassos i els Patges dels Reis d’Orient.
Si bé la inauguració es fa avui divendres, algunes activitats ja han encetat el programa, amb la decoració de la residència dilluns passat i la participació ahir dijous a Ràdio Flix amb un programa especial de Nadal en directe a l’espai La Residència a Ràdio Flix.
Aquestes activitats han estat organitzades per la Residència d’Avis Les Escoles Velles, amb la col·laboració d’entitats, institucions i establiments comercials de Flix.