Rodalies de Catalunya / Ajuntament de Flix
Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat CGT pel dia 5 de desembre, Rodalies de Catalunya prestarà el seu servei en un 40% durant aquestes franges horàries segons els serveis mínims establerts pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya:

  • des de les 0.00 fins a les 4 hores
  • des de les 11 fins a les 15 hores i
  • des de les 20 fins a les 24 hores

Durant la resta de la jornada es prestarà el servei habitual sense reduccions.
Es poden consultar els horaris al cercador dels webs de Rodalies i Renfe, apps i telèfon d’informació 900 41 00 41.
Obres entre Reus i Tarragona
Així mateix, amb motiu de les actuacions que Adif ha de dur a terme a l’entorn de Vila-seca relacionades amb el Corredor Mediterrani és necessari interrompre la circulació ferroviària entre Tarragona i Reus des de les 12 hores de divendres 6 i les 12 hores de diumenge 8 de desembre.
Pels clients de la línia R15 s’ha previst un servei per carretera entre Tarragona i Reus i és necessària la modificació d’alguns horaris com es detalla en els horaris que podeu consultar en aquest enllaç.