Ajuntament de Flix
El passat 28 de novembre, en la festa anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, celebrada a l’espai Endesa de Barcelona, el Centre Excursionista de Flix va rebre un guardó en reconeixement pel seu 25è aniversari. Així mateix, el CE de Flix va ser objecte d’un altre guardó, el premi Juanjo Garra, per una activitat d’alt nivell alpinístic, feta pel soci del centre Nil Alcubilla. Tots dos van ser recollits pel president del CE de Flix, Àlex Estela Carreras.
El Centre Excursionista de Flix ha preparat un seguit d’activitats per tal de commemorar el 25è aniversari de l’entitat. De fet, aquest mateix dissabte 7 de desembre, a Ca Don Ventura, s’inaugurarà una exposició fotogràfica “25 anys, 25 fotografies”, que repassa amb imatges l’activitat de tots aquests anys i que es podrà visitar fins al 20 de desembre.

Àlex Estela Carreras (al centre de la imatge), president del CE de Flix, amb altres representants de centres excursionistes que també foren homenatjats, mostrant les plaques de reconeixment (Fotografia: Federació d’Entitats Excursinistes de Catalunya).