Ajuntament de Flix
L’empresa Flix Solar va rebre ahir el Premi Cambra 2019, en un acte que tingué lloc al Tecnoparc de Reus i que fou presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. Aquest guardó és un reconeixement a empreses de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus, que comprèn les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Els premis volen posar en valor la progressió, l’aposta per l’I+D i la internacionalització, la trajectòria i els valors de les empreses del territori.
En aquesta edició de 2019, 23 empreses, entre elles Flix Solar, han rebut aquest guardó. Al marge, també s’han lliurat 3 premis d’honor, 5 premis especials comarcals i 6 premis de periodisme.
Val a dir, que de la Ribera d’Ebre, altres persones, empreses i institucions que han rebut el Premi Cambra han estat el Celler Pedrola (Miravet), la Fira de Móra la Nova i Nemon (Ascó); així mateix, dins dels Premis especials comarcals, hi hagut un guardó per a Pere Jornet, de la Torre de l’Espanyol.
A banda del president Torra, a l’acte també hi participaren el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la secretària general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip; i els delegats del Govern de la Generalitat a Tarragona i a les Terres de l’Ebre, Òscar Peris i Xavier Pallarès, entre altres autoritats. També hi fou present el batlle de Flix i diputat a la Diputació de Tarragona, Francesc Barbero.

Jordi Martorell, representant de Flix Solar, rebent el guardó de mans del president Torra.
Jordi Martorell amb el batlle de Flix, Francesc Barbero, mostrant el guardó.

Fotografia de grup de tots els guardonats amb el president Torra i altres autoritats presents a l’acte (Fotografia: Generalitat de Catalunya, Rubén Moreno).