Ajuntament de Flix
Aquest divendres 29 de novembre, a les 10 de la nit i al cinema de La Unió Social, es projectarà la pel·lícula Te doy mis ojos, de la directora Icíar Bollaín, que aborda la problemàtica de la violència dins les relacions de parella.
Aquesta activitat tanca el programa de la Setmana contra la violència masclista, organitzada al voltant del 25N, Dia Mundial contra la violència masclista. Les altres activitats van tindre lloc dissabte 23 de novembre amb la xerrada de Georgina Barbero Mauri sobre la violència masclista i les activitats realitzades a la tarda i nit (recital de poesia amb veu de dona; taller de boxa no-mixt; taller d’stencils; sopar; i pintada de llum lila) ; i dilluns 25 de novembre, amb la xerrada a càrrec de dos agents dels Mossos d’Esquadra sobre les causes de la violència masclista i la lectura del Manifest del 25N.